- 4 Paninigrill Breville övriga skivor köksmaskiner jgxm3cf4101723-Hem & Inredning

- 4 Paninigrill Breville övriga skivor köksmaskiner jgxm3cf4101723-Hem & Inredning

Breville Paninigrill 4 skivor - övriga köksmaskiner

Rice Skål Liten Melamin Tusensköna (grønn) - tallrikar & skålar

Eva Solo To Go Cup Marble grå 0.35 L - termosar kannor & karaffer FoodSaver Vakuumförpackare Stream FFS017X - övriga kökstillbehör

Så var det dags att fira mamma och pappa som båda fyllt 4+ år. Drygt femtio grannar, släktingar, vänner och kollegor kom på festen. Det bjöds på paj, sallad, plockmat. Det var fullt ös hela tiden. Grannarna kom i klunga och sjöng för jubilarerna.

Ballarini Stekpanna 28 cm Grå - stekkärlBlomsterbergs Pajform D 10 cm Aluminium Grå (grå) - julbak
Spiegelau Toscana Vinset 3 Delar (klar) - glas

Luigi Bormioli Vinoteque Karaff 75 cl Klar Övriga varumärken

Kudde med vändbara paljetter hjärta lila vit 27x27 cm LX Trend

Vi har tidigare sett räv, hare, ekorre, rådjur och häst från tomten. Idag kom en älg på besök. Den stod och smaskade på ett träd i godan ro och brydde sej inte det minsta om att familjen stod på altanen bara drygt tio meter därifrån. Det var först när pappa väsnades som den skuttade tillbaka över gärdsgården. Leija tyckte att det var lite läskigt med en sån närgången älg. Men hon vågade åtminstone titta från fönstret.

Scratch Map Ohlsson & Lohaven - posters & väggdekoration

Eva Solo Stekpanna Keramisk 20 cm Rostfritt Stål (silver)House Doctor Cocktailglas Spectra H 18 cm Klar - glasDemeyere Resto Vattenkittel 2.5 L Rostfritt Stål - kastruller & grytor

Vi hade tur för sista kvällen bjöd staden på gratis vattenland bredvid lekplatsen där vi råkade befinna oss. Men det var bara Leija och Albin som ville testa de olika sakerna.

Igår var makarna Landegren på dejt medan Eimans passade Landegrenbarnen. Idag var det dags för mamma och pappa att äta middag på tu man hand. Efter en stillsam middag anslöt de till de andra och gick till tivolit för att göra slut på resten av tivolibiljetterna. Anton valde sin favorit; studsmatta med gummisnören.

Elsa Beskow Collection Bokstöd Tant Grön Mässin g - bokstöd

Essenza Home Fleur Påslakanset 100% Bomullssatin 150 x 210 cm 50 x 60 cm Paradisverkstaden Ljusfat Linje Liten Vit Svart - ljusstakar & ljuslyktor Eva Trio Grytset 5 Delar Rostfritt Stål (silver) - kastruller & grytor

Vi överraskade Anders med att bjuda på glass uppe i lägenheten eftersom det var hans födelsedag.

Med glass i magen gick mamma, Leija och Landegrens till lerbadet. Leija visade hur man smorde in sej. Wilma smorde in sej lite på armarna. Albin ville mest bada. I saltvattenlagunen var det ännu varmare än i Mar menor – kanske 35 grader. Och ännu saltare. Det var så salt att man kunde lägga sej hur som helst och sova.

Star Wars Poster Expressions Of Darth Vader Pyramid International

Södahl Sense Badrumsmatta 100% Ekologisk Bomull 50x80 cm House Doctor Lunchbox 19.9 x 11.3 cm Grå - köksförvaring

Vi började morgonen med att gå på marknaden som var precis utanför dörren. Leija och mamma gick ihop. Leija köpte lol-docka och mamma köpte linneshorts och salta mandlar. Anton och pappa gick ihop och hittade pokemon-kort och lite frukt. Ludvig som har varit trött varje dag ville ligga kvar i sängen. Han gick upp först vid 11 då vi kom hem med varma churros.

På kvällen blev det tapas på Portugisen. En av favoriterna var baconlindad dadel med mandel i mitten.

Kostymförvaring 60x135cm Svart - tvättkorgar

Hylla Robot Form Living - barnrumsförvaring House Doctor Servetter Marecca 20 pack 40x40 cm - servetter Kilner Förvaringslåda Med Lock 35 cl Klar - köksförvaring

Mamma och Leija cyklade iväg till en salt-salin där flamingosen håller till under sommaren, 2,5 kilometer från den lägenhet som vi bor i. Det var varmt, men Leija kämpade på. Leija gillar flamingos. Tyvärr var de en bit ut så man såg inte så mycket.

Dagens middag intogs vid stranden. De hade barnmeny så det verkade bra. Men det var mycket som hade tagit slut. De hade inte fanta apelsin, inte tillräckligt många fanta citron, lasagnen och spagetti bolognesen var slut, det fanns bara glass till efterrätt. Av glasssmakerna fanns det bara nougat och banan choklad – och de hade inte tillräckligt med nougat så att det räckte till alla.

Sen köpte alla barn saker för pengarna de fått av mormor o morfar i en turistaffär. Leija hade beslutsångest men valde till sist en handväska med ett lamadjur på samt en plånbok i form av en flamingo. Ludvig köpte en snorkelmask som man kan dyka under vattnet med och sen börja andas direkt med när man kommer upp till ytan. Anton köpte en trätransformer och en sköldpadda.

- 4 Paninigrill Breville övriga skivor köksmaskiner jgxm3cf4101723-Hem & Inredning

Södahl Magic Forest Girlang Tiny flags 100% Ekologisk Bomull 260 cm

Bloomingville Bestickset 4-delar Svart - BesteickElectrolux Kaffebryggare Expressionist EKF7800 Rostfritt Stål

Vi har hålla på att bygga rum till Leija, måla fondväggar och måla husfasaden i tre veckor så nu är vi riktigt trötta. Vad passar då bättre än att åka till Spanien för att bada, sova och äta. Denna gång tar vi med oss familjen Landegrens eftersom vi även får låna Mikaels förra kollegas lägenhet som även den ligger i San Pedro del Pinatar.

Vi badade två gånger. Ludvig simmade 1 km som är nästa Mc Donald’s-gräns dvs. om man simmar 1 km så får man äta vad man vill på Mc Donald’s.

Anton kämpar på med att lära sig simma och idag lyckades han göra tre kullerbyttor under vattnet. Vi åt tapas på en lokal restaurang.

Efter middagen blev det tivoli. Alla utom Wilma åkte båtar som man fick styra själv. De krockade så de skvätte gång på gång. Det blev lite för mycket för Anton som ville gå av efter ett tag. Leija och Albin som funnit varandra den senaste tiden tyckte dock att det var superroligt och hävdade att de vann över Ludvig.

Lilla Wilma åkte karusell med Albin. Medan Albin nästan somnade av tristess så älskade Wilma karusellen. Hon bröt ihop när den var slut så de fick snällt betala en åktur till.

Täcke Spjälsäng Tunt Pure NG baby NG Baby - barnsängkläder

gröngate Alice Skål Varmgrå 14 cm - tallrikar & skålarProfessional Secrets Skärbräda Bok 42x30x2 cm - skärbrädor

Idag kom en trött men glad scout hem efter en veckas scoutläger. Det Ludvig tyckte hade varit roligast var att bada och dyka. Det hade han gjort mycket.
De hade också fått gå omkring till de olika kårerna och gjort kåruppdrag. I Kode scoutkårs läger fick man göra en vattenkatapult.

När Ludvig kom hem ville han helst sova. Men vi var bjudna på Malins 40-årsfest så vi släpade med Ludvig ändå.

Linum Loom Matta 100% Bomull 70 x 110 cm Granite grå - vardagsrumsmattor

Eva Solo Rivskål - köksrödskapMorphy Richards Total Control Stavmixer Vit - mixer & blender
Åry Home Viventium Dekorationsfat Dia 32 cm Ek Åry AB Förvaringslåda Frozen Disney - barnrumsförvaring

Vi packade in oss tillsammans med farmor i bilen och åkte till Kragenäs, utanför Strömstad där Ludvig är på en vecka långt scoutläger. Fabian och Alex är inte med den här gången men Ludvig ville åka ändå. När vi kom var det dags för scouterna att laga look till lunch. Killarna skar grönsaker och hjälptes åt. Men ibland fick ledarna komma med lite tips, typ vilka ingredienser som ska ligga i längst. Ludvig verkade glad men lite trött. Det hade varit svårt att sova med stojande äldre scouter sent på kvällarna och det hade också varit riktigt varmt. Ludvig hade fått med sej en hundralapp och den hade han förbrukat i lägerkiosken. I det stökiga tälten kunde man se spår av de besöken.

Efter lunch så åkte vi vidare mot Daftöland. Anton som är väldigt försiktig av sig vågade till slut att åka både en snabb karusell och flumeride.  

Globen Lighting Frans Bordslampa D 32 B 32 H 37 cm Vit Mässing Globen Lighting AB

torsdag Bjørn Wiinblad Skål rosamunde Dia 15.7 cm Blå Björn WiinbladIittala Alvar Aalto Vas 251 mm Smaragd - övrig servering

Idag var det dags att skörda första gurkan i vår djungel ute i växthuset. Det är så tät växtlighet att man nästan måste ha med sej machetes för att komma fram. Barnen har blivit lovade att skörda gurka i tur och ordning. Leija fick börja.